Voedsel doneren

Ons uitgangspunt is een zo gevarieerd mogelijk en gezond pakket te kunnen aanbieden. Hierbij zijn we geheel afhankelijk van sociaal betrokken bedrijven die ons structureel steunen. Vertegenwoordigt u een supermarktketen of een productie gerelateerd bedrijf? Dan kunnen we uw steun goed gebruiken. Wij zijn heel blij met overschotten die de houdbaarheidsdatum nog niet hebben bereikt. Maar ook conserven of verpakte producten die uit de collectie gaan, of tijdens het productieproces een ‘deukje’ hebben opgelopen. Laten we samen voorkomen dat dit voedsel maar ook non-food producten verschroot worden en ze alsnog een goede bestemming krijgen. Veel gezinnen zullen dankbaar zijn voor uw bijdrage.
Het voedselpakket is onder meer samengesteld uit zuivel, groenten, brood en fruit. Maar ook producten als broodbeleg, koffie, thee, rijst en verzorgende artikelen als tandpasta en shampoo willen we graag in het pakket opnemen.

Wilt u een partij voedsel doneren? 

Kunt u het zelf brengen, neemt u dan contact op met
Maria Smolders
Tel 06-17443182
E-mail vb-maria@live.nl

Is dit niet mogelijk, dan komen wij het graag bij u ophalen.
Bel dan met: Piet Goossens 06-30792546
of
Marc v.d. Linden 06-27595193
E-mail vbelogistiek@outlook.com

De voedselbank

Wat in 2004 begon als klein plaatselijk initiatief met 5 gezinnen als klant, actief vanuit een garagebox, is intussen uitgegroeid tot een dynamische organisatie met meer dan 650 huishoudens. Ruim 130 vrijwilligers zetten zich belangeloos en onbetaald in voor mensen in Eindhoven die financieel zodanig in de knel zitten dat zij niet voldoende voedsel kunnen kopen.

ANBI

Contact

Kanaaldijk-Noord 15D
5613 DH Eindhoven
06-1498 0414
voedselbankeindhoven@gmail.com

ROUTE

NL16ABNA0490958885
t.n.v. Stichting Voedselbank Eindhoven e.o.

©2024 Voedselbank Eindhoven

INLOGGEN

Fotografie
Hick Fotografie

Tekst
Corry Fontein–De Haan