Geld doneren

Uw donatie is van harte welkom!

Bedrag

Steun van particulieren

Donaties zijn hard nodig om wekelijks een gezond voedselpakket uit te kunnen reiken aan gezinnen die onder de armoedegrens leven. Wist u dat wij al met een donatie van € 2,50 per week of € 10,00 per maand een voedselpakket kunnen aanvullen met voldoende gevarieerd, gezond en vers voedsel? U weet maar half dat u het grote verschil kunt maken. Uw aandeel is van essentieel belang. Omdat wij en onze klanten niet zonder uw steun kunnen.

Geld doneren?

U kunt het bovenstaande formulier invullen en eenmalig een donatie/gift doen.

Wilt u ons voor meerdere jaren steunen? Dan kunt u dit het beste doen middels het onderstaande formulier van de belastingdienst:

Overeenkomst periodieke gift in geld

De Voedselbank Eindhoven is door de belastingdienst aangemerkt als een ANBI erkende instelling. Voor het formulier “Publicatieplicht”  klik hier.

U kunt ook contact opnemen met Maurice Weerts:

Penningmeester

Maurice Weerts
E-mail:weerts@Govers.nl
Tel: 06 14 23 00 30

Steun van bedrijven

De Voedselbank genereert zelf geen inkomsten en is volledig afhankelijk van financiële bijdragen om de dagelijkse vaste kosten en nieuwe investeringen te kunnen betalen. Wij hoeven u, als ondernemer, niet uit te leggen wat er zoal nodig is om een instituut als het onze te runnen. Al heel wat bedrijven zijn u voorgegaan om het bestaan van de Voedselbank mogelijk te maken. Willen we de voortgang kunnen waarborgen dan hebben we structureel nieuwe partners nodig. Uw aandeel is van onschatbare waarde.

Om een idee te krijgen waarvoor wij uw financiële bijdrage inzetten, nodigen wij u graag uit om een kijkje te komen nemen achter de schermen. U zult verrast zijn van de faciliteiten die nodig zijn om onze doelstelling te verwezenlijken. Maar vooral ook van de professionaliteit en het enthousiasme van onze vrijwilligers. Gewoon doen, maak een afspraak!

De voedselbank

Wat in 2004 begon als klein plaatselijk initiatief met 5 gezinnen als klant, actief vanuit een garagebox, is intussen uitgegroeid tot een dynamische organisatie met meer dan 650 huishoudens. Ruim 130 vrijwilligers zetten zich belangeloos en onbetaald in voor mensen in Eindhoven die financieel zodanig in de knel zitten dat zij niet voldoende voedsel kunnen kopen.

ANBI

Contact

Kanaaldijk-Noord 15D
5613 DH Eindhoven
06-1498 0414
voedselbankeindhoven@gmail.com

ROUTE

NL16ABNA0490958885
t.n.v. Stichting Voedselbank Eindhoven e.o.

©2024 Voedselbank Eindhoven

INLOGGEN

Fotografie
Hick Fotografie

Tekst
Corry Fontein–De Haan