Vrijwilligers

Profiel vrijwilliger

 

Zonder de inzet van vrijwilligers zou Voedselbank Eindhoven niet kunnen bestaan. Onze vrijwilligers stellen zich geheel pro-deo beschikbaar. Van inpakker, coördinator, chauffeur tot en met het bestuur. Als vrijwilliger ben je een waardevolle kracht in de organisatie, ongeacht welke taak. Jij bent een van de vele schakels die ons werk mogelijk maakt. Al die schakels vormen een enthousiast team dat hun medemens een warm hart toedraagt. Werken voor de Voedselbank is dankbaar werk. Het geeft je een voldaan gevoel om iets te kunnen doen voor mensen die het moeilijk hebben.

Besef goed dat vrijwilligerswerk niet vrijblijvend is. We gaan er vanuit dat we op je kunnen bouwen wanneer je voor ons aan de slag gaat. Onze klanten moeten op ons kunnen rekenen. In de loop van april gaan we over op een winkelformule. Hiervoor zoeken wij nog enkele vrijwilligers vanaf half maart die mee kunnen werken in de winkel en zorg kunnen dragen voor het aanvullen van de winkel.  Wij vragen in een leuke werkomgeving maatschappelijke betrokkenheid, klantvriendelijkheid, kennis van zaken van de producten en communicative vaardigheden. Denk je dat je deze uitdaging aankunt en met passie ons team wilt versterken? 
Mail dan naar: 

Diny van den Broek,
mail naar vbevacatures@gmail.com

En wist je trouwens dat je meer dan 150 collega’s krijgt die je van harte welkom heten? Hopelijk tot gauw!

 

Voedselbank Eindhoven

Voor algemene informatie rond vrijwilligerswerk bij de Voedselbank of om te overleggen welke activiteit het beste bij u past, kunt u terecht bij:

Coördinator vacatures

Diny van den Broek
E-mail: vbevacatures@gmail.com

Sollicitatie formulier

De voedselbank

Wat in 2004 begon als klein plaatselijk initiatief met 5 gezinnen als klant, actief vanuit een garagebox, is intussen uitgegroeid tot een dynamische organisatie met meer dan 650 huishoudens. Ruim 130 vrijwilligers zetten zich belangeloos en onbetaald in voor mensen in Eindhoven die financieel zodanig in de knel zitten dat zij niet voldoende voedsel kunnen kopen.

ANBI

Contact

Kanaaldijk-Noord 15D
5613 DH Eindhoven
06-1498 0414
voedselbankeindhoven@gmail.com

ROUTE

NL16ABNA0490958885
t.n.v. Stichting Voedselbank Eindhoven e.o.

©2024 Voedselbank Eindhoven

INLOGGEN

Fotografie
Hick Fotografie

Tekst
Corry Fontein–De Haan