Vrijwilligers

Profiel vrijwilliger

Zonder de inzet van vrijwilligers zou Voedselbank Eindhoven niet kunnen bestaan. Onze vrijwilligers stellen zich geheel pro-deo beschikbaar. Van inpakker, coördinator, chauffeur tot en met het bestuur. Als vrijwilliger ben je een waardevolle kracht in de organisatie, ongeacht welke taak. Jij bent een van de vele schakels die ons werk mogelijk maakt. Al die schakels vormen een enthousiast team dat hun medemens een warm hart toedraagt. Werken voor de Voedselbank is dankbaar werk. Het geeft je een voldaan gevoel om iets te kunnen doen voor mensen die het moeilijk hebben.

Besef goed dat vrijwilligerswerk niet vrijblijvend is. We gaan er vanuit dat we op je kunnen bouwen wanneer je voor ons aan de slag gaat. Onze klanten moeten op ons kunnen rekenen. Wij kunnen altijd vrijwilligers gebruiken voor een divers aantal taken. Ook zoeken we regelmatig mensen voor één of meer taken. Denk je dat je deze uitdaging aankunt en met passie ons team wilt versterken?
Bel dan met de coördinator vrijwilligers:
Telefoon: 06-1744 3182 of
mail naar voedselbankeindhoven@gmail.com

En wist je trouwens dat je meer dan 130 collega’s krijgt die je van harte welkom heten? Hopelijk tot gauw!

Voedselbank Eindhoven

Vacatures

Medewerk(st)er magazijn

Coördinator uitdeelpunt

Medewerker Winkelacties

Medewerk(st)er schoonmaak

Chauffeur

Voor algemene informatie rond vrijwilligerswerk bij de Voedselbank of om te overleggen welke activiteit het beste bij u past, kunt u terecht bij:

Coördinator operatie

Maria Smolders
E-mail: vb-maria@live.nl
Tel: 06 174 43 182

Sollicitatie formulier

De voedselbank

Wat in 2004 begon als klein plaatselijk initiatief met 5 gezinnen als klant, actief vanuit een garagebox, is intussen uitgegroeid tot een dynamische organisatie met meer dan 650 huishoudens. Ruim 130 vrijwilligers zetten zich belangeloos en onbetaald in voor mensen in Eindhoven die financieel zodanig in de knel zitten dat zij niet voldoende voedsel kunnen kopen.

ANBI

Contact

Kanaaldijk-Noord 15D
5613 DH Eindhoven
06-1498 0414
voedselbankeindhoven@gmail.com

ROUTE

NL16ABNA0490958885
t.n.v. Stichting Voedselbank Eindhoven e.o.

© 2021 Voedselbank Eindhoven

INLOGGEN

Fotografie
Hick Fotografie

Tekst
Corry Fontein–De Haan